Over ons

informatie

Wij zijn de deskundigen op het gebied van bewegen. Bij klachten of aandoeningen van het bewegingsapparaat, kunt u met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht. Het kan gaan om klachten veroorzaakt door houding en beweging in het dagelijks leven, maar ook om klachten voortkomend uit het werk of sport. Daarnaast kunt u terecht voor: Intapen van gewrichten, advies ten aanzien van sportblessures / preventie.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. De eerste afspraak bestaat uit een intake, fysiotherapeutisch onderzoek en het opstellen van een individueel behandelplan. Vaak zal er ook een begin gemaakt worden met een behandeling. We hebben nauwe samenwerking met aanvullende medische disciplines zoals sportartsen, orthomanuele geneeskunde, chiropractie, podologie, orthopedisch chirurgen.

team

Jacques Poppe

Jacques Poppe

BIG-register: 99034738304
Specialisaties: Sport, musici, dans, arbeid en medical tape

Berend Kaster

Berend Kaster

BIG-register: 89920359304
Specialisaties: Echografie, sport en medical tape

Ward van Rijssen

Ward van Rijssen

BIG-register: 29919975604
Specialisaties: Echografie, manuele therapie, sport- en schouderklachten

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register, zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister van Keurmerk Fysiotherapie en de klachtenregeling van Keurmerk Fysiotherapie. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de FysioGroepHaaglanden. Sinds 2018 is de praktijk gecertificeerd door HCA, Health Care Auditing.