over ons

informatie

Wij zijn de deskundigen op het gebied van bewegen. Bij klachten of aandoeningen van het bewegingsapparaat, kunt u met of zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht. Het kan gaan om klachten veroorzaakt door houding en beweging in het dagelijks leven, maar ook om klachten voortkomend uit het werk of sport. Daarnaast kunt u terecht voor: Intapen van gewrichten, advies ten aanzien van sportblessures / preventie.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. De eerste afspraak bestaat uit een intake, fysiotherapeutisch onderzoek en het opstellen van een individueel behandelplan. Vaak zal er ook een begin gemaakt worden met een behandeling. We hebben nauwe samenwerking met aanvullende medische disciplines zoals sportartsen, orthomanuele geneeskunde, chiropractie, podologie, orthopedisch chirurgen.

team

Jacques Poppe

Jacques Poppe

06-26313631

Aanwezig: Maandag, dinsdag ,donderdag en vrijdag

Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

06-14194008

Aanwezig: Maandag, woensdag en vrijdag

Beide fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register, zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, ingeschreven bij het KNGF kwaliteitsregister CKR en aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij de FysioGroepHaaglanden.